ويتامين c در مجموعه ويتامين هاي محلول در آب جاي مي گيرد . آب از جمله
عوامل اتلاف اين ماده مغذي است، به طوري كه اگر آبميوهها و سبزيجات غني از
ويتامين c را در آب زياد بخيسانيد يا بپزيد مقدار زيادي از اين ماده مغذي
در آن حل شده، از بين مي رود . به همين دليل توصيه مي شود، ميوه ها و
سبزيجات غني از ويتامين c را در آب كم يا در ماكروويو بپزيد. به غير از
مركبات، قسمت فعال گياهان يعني جوانه آنها ازجمله منابع سرشار اين تركيب
هستند. بنابراين مصرف تازه جوانه گندم ، ماش و شبدر به همراه غذا مي تواند
مفيد باشد. به علاوه، انواع كلم ها خصوصا كلم بروكلي ، كيوي و طالبي پس از
مركبات از منابع غذايي مهم اين ويتامين محسوب مي شوند. به طور كلي، مصرف
انواع سبزيجات سبز رنگ تيره و ميوه هاي زرد رنگ از منابع غني آن به شمار مي
آيند . جالب است بدانيد، مصرف روزانه 5 ميوه نياز روزانه به اين ويتامين (
تقريبا 200 ميلي گرم) را برطرف مي كند . توجه داشته باشيد در مصرف اين
ماده مغذي اعتدال احتياط را رعايت كنيد.
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود