از منابع غذايي روي هستند .اسيد اگزاليک موجود در سبزي ها به خصوص اسفناج ،
چاي وانواع توت جذب روي را کاهش مي دهند . غذاهاي سرشار از سبزي ها نيز
جذب روي را مختل مي کنند .
مصرف بيش از حد روي و مسموميت با آن ( ۳۰۰-۱۰۰ ميلي گرم در روز ) به ندرت
مشاهده شده است . با اين حال ،مصرف بيش از حد مکمل هاي روي جذب مس را مختل
مي کند . مصرف مکمل هاي روي ۵۰ ميلي گرمي باعث کاهش hdl در مردان مي شود .
همچنين مصرف سولفات روي به ميزان ۲ ميلي گرم در روز يا بيشتر منجر به
التهاب دستگاه گوارش و حالت تهوع و استفراغ مي شود .
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود