نخود و لوبيا رو از شب قبل خيس کنيد و تا زمان طبخ دو سه بار آبش رو عوض کنيد .
گوشت و نخود و لوبيا رو همراه با يکي از پيازهاي پوست گرفته ( خرد نشده ) داخل ظرف ريخته و به ميزان لازم آب جوشيده سرد بريزيد.
در مرحله ي اول نمک و ادويه رو اضافه نکنيد و از همون ابتدا به ميزان لازم
آب بريزيد تا بر اثر تبخير شدن مجبور به اضافه کردن آب نشيد و مزه ي آب
گوشت عوض نشه .
من اين ديزي رو در ظرف سفالي ( ديزي گلي ) تهيه کردم و اگر شما هم استفاده
ميکنيد حتماً از شعله پخش کن استفاده کنيد تا ظرف سفالي بر اثر حرارت
مستقيم ترک بر نداره .
اين ظروف طعم غذا رو فوق العاده خوشمزه تر و جا افتاده تر مي کنند.
بعد از پخته شدن گوشت و نخود و لوبياها فلفل سبز و ليمو عماني ها رو اضافه کنيد.
رب گوجه فرنگي رو در يک استکان آب جوش و يک قاشق چاي خوري پودر زعفران حل کرده و به غذا اضافه کنيد.
سيب زميني ها رو پوست بگيريد و داخل غذا بريزيد .
پيازي رو که اول غذا اضافه کرديد از ظرف خارج کنيد و دور بيندازيد .
يک پياز باقي مونده رو رنده کنيد و چربي هاي گوشت رو هم از ظرف خارج کنيد و همراه با پياز خوب بکوبيد.
نمک و فلفل رو هم اضافه کنيد و هر چه زمان بيشتري در شعله ي ملايم غذا بمونه جا افتاده تر ميشه.
نوش جان
**نکته ها **
اگر سيب زميني ها پوست نازکي داشتند مي تونيد تميز بشوييد و با پوست داخل غذا بريزيد .
موقع کوبیدن گوشت کوبیده لیمو عمانیها رو نکوبید.
داخل ديزي از روغن استفاده نميشه و خود چربي هاي گوشت روغن لازم رو به غذا ميدن .
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود