سينه مرغ يا گوشت با استخوان باشد , پياز سرخ شده باشد , زعفران سائيده و آبگرفته غليظ باشد , روغن يا كره باشد , آلوي خشك باشد .
مرغ پاك كرده يا گوشت با استخوان را مقداري سرخ كرده و با پياز سرخ شده و
مقداري نمك , زردچوبه و آب مي گذاريم بپزد , هويج را خلال باريك و بلند مي
زنيم و در روغن يا كره سرخ مي كنيم و داخل مرغ نيم پز مي ريزيم ( زيرا
هويج زود پخته مي شود ) زعفران , شكر و كره را داخل مرغ ريخته تا بپزد و
جا بيفتد در آخر اگر مايل باشيد مقداري آبليمو به خورش اضافه مي كنيد .
ميزان شكر و ابليمو بستگي به ذائقه شما دارد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود