سبزي آش ( اسفناج , جعفري , تره , گشنيز ) باشد , ترشي , آبغوره يا آب نارنج باشد .
سبزي را پس از پاك كردن و شستن خرد مي كنيم , مقداري از سبزي كوكو را درشت
تر خرد مي كنيم , برنج را شسته و همراه سبزي و آب مي گذاريم بپزد , وقتي
يك ملاقه از آب آن باقي بود از روي حرارت بر ميداريم و خوب مي كوبيم تا
لعاب انداخته و له شود , سير را پوست مي كنيم و مي كوبيم و با نمك و زرد
چوبه و مقداري روغن سرخ مي كنيم , تخم مرغها را در ظرفي مي شكنيم و با
چنگال بهم مي زنيم و روي سيرها مي ريزيم تا بپزند و بسته شوند , سبزي و
برنج له شده را با آبغوره يا آب نارنج با مقداري روغن در يك قابلمه يا
تابه مي ريزيم و با حرارت ملايم بطور مداوم به مدت 15 الي 20 دقيقه بهم مي
زنيم تا ته نگيرد و مقداري از آب آن برچيده شود , سپس سير , فلفل و تخم
مرغ را به اين مواد اضافه كرده و يك ربع ديگر بهم مي زنيم و از روي حرارت
بر ميداريم , غذا آماده ميل نمودن است , در ضمن اين غذا لعاب دار است .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود