بادمجانها را پس از شستن داخل فر گاز و يا روي حرارت گاز كباب مي كنيم ,
سپس پوست آنها را گرفته و خوب مي كوبيم گوجه فرنگيها را شسته و پوست آنها
را مي گيريم ( به مدت 2 دقيقه در آبجوس مي اندازيم تا سريعتر پوست آنها
كنده شود ) و كاملا خرد مي كنيم و كنار مي گذاريم , سير را پوست مي كنيم و
با مقداري نمك كه سبب مي شود سير ها نپزند خوب مي كوبيم , در يك تابه
سيرها را كمي سرخ مي كنيم تخم مرغ ها را در يك كاسه ريخته خوب بهم مي زنيم
و به سير ها اضافه مي كنيم و هم ميزنيم تا بسته شود , بادمجانها و گوجه
فرنگيها را مخلوط كرده و با مقداري نمك و ادويه و زرد چوبه روي حرارت خوب
بهم مي زنيم تا آب گوجه فرنگيها كاملا برچيده شود ( حتما حرارت آن كم
باشد كه از زير نسوزد ) , كمي روغن حيواني يا كره روي بادمجانها ريخته و
يكربع با حرارت كم سرخ مي كنيم , پس از آن سير داغ و تخم مرغ را به اين
مواد اضافه مي كنيم و همه مواد را با حرارت كم بهم مي زنيم , اكنون ميرزا
قاسمي را در ظرف مورد نظر كشيده و در كنار برنج دمي و يا كته و يا با
نان آنرا صرف مي كنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود