از آب ليمو يا نارنج يا آبغوره استفاده شود , زعفران آبگرفته باشد .
مرغ را پس از پاك كردن تكه تكه كرده و با پياز , نمك و زردچوبه با مقداري
آب و حرارت پائين مي گذاريم كاملا پخته شود , آب مرغ را در ظرفي جداگانه
نگه مي داريم و مرغها را در روغن سرخ مي كنيم سپس سيب زميني ها برش زده و
سرخ مي كنيم , در ظرفي آب مرغ را ريخته و مرغ رل بهمراه مقداري دارچين ,
زعفران آبگرفته , آبغوره , رب و فلفل ريخته و مي گذاريم جا بيفتد ,
بادمجانها باريك و يك اندازه باشند , پوست آنها را گرفته و در آب نمك مي
اندازيم و بعد آنها را سرخ مي كنيم , بادمجانها را از وسط نصف كنيم تا
كاملا در حين سرخ شدن پخته شوند , گوجه فرنگيها را حلقه حلقه برش مي زنيم و
كمي سرخ مي كنيم . مرغ را كه با ادويه جات پخته شده است با مقداري آب
داخل آن در ظرف خورش كشيده و از بادمجان , سيب زميني و گوجه فرنگي سرخ شده
كنار آن ريخته و با كته يا برنج مصرف مي كنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود