نخود را به همراه يک چهارم آن عدس 24 ساعت بخيسانيد وآنها را دو بار چرخ
کنيد هنگام چرخ کردن در بار دوم دو حبه سير ، يک عدد سيب زميني کوچک ، قدري
نمک ، فلفل قرمز و بکين پودر به ان اضافه کنيد بعد به همراه يک عدد تخم
مرغ از آن خمير درست کنيد 2 ال 3 ساعت که در يخچال ماند در روغن سرخش
کنيد ، البته ميتوانيد از تابه کوچک ولي بلند استفاده کنيد تا در روغن
شناور باشد ، توجه داشته باشيد که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد
نياز براي سرخ شدن آن کوتاه است ، بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنيد
، بسته به طبع خود از سس هاي مختلف استفاده کنيد ، جنوبيهاي ايران فلافل
را با ترشي تند و کم آب ميل مي کنند
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود