نبات کوبیده شده را با 4 ليوان آب مي گذاريم بجوشد. سپس آن را صاف كرده،
زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه مي كنيم و آن را كنار مي گذاريم. روغن
زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد ميناميم) را در يك قابلمه
ريخته، پس از آب شدن روغن زرد آرد را كم كم اضافه مي كنيم. بعد با قاشق
چوبي آن را مرتب به هم مي زنيم. شعله را ملايم كرده و به هم زدن آن ادامه
مي دهيم تا رنگ آرد طلايي شود ( براي تهيه كاچي نياز به سرخ كردن آرد نمي
باشد). در اين مرحله نصف قاشق چايخوري نمك اضافه كرده و قابلمه را از
روي حرارت برمي داريم و شربت را كم كم به آن اضافه مي كنيم و مرتب به هم
مي زنيم تا مايع صاف و يك دست شود. خلال بادام را هم اضافه مي كنيم و ظرف
را مجدداً روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاچي جا بيفتد . در صورتي كه
كاچي كمي سفت شد، مي توانيم يك ليوان آب به آن اضافه كنيم و مي گذاريم
كاچي به روغن بيفتد. معمولاً اين نوع كاچي را براي خانم هاي تازه زايمان
كرده، مي پزند. از آنجایی که این غذا دارای خواص غذايي سرشاری است, خوردن
آن را به دختراني که به دوران بلوغ ميرسند توصيه مي کنيم.
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود