فطير محلي خراساني آرد را درون كاسه ريخته وسط آن را گود كرده سپس
آب خمير مايه تخم مرغ و كره را اضافه مي كنيم خمير را خوب ورز مي دهيم تا
خمير لطيفي بدست آيد. بعد خمير را بمدت نيمساعت در هواي آشپزخانه
قرارداده تا ور آيد. سپس خمير را بصورت چونه هائي باندازه نارنگي درآورده
سپس دانه دانه باز كرد بصورت لواش نازكي درمي آوريم بعد كره و زردچوبه
را مخلوط كرده روي هر ورقه از خمير ماليده و خمير ديگري روي آن قرار مي
دهيم تقريباً شش ورقه خمير روي هم قرار مي دهيم مجدداً خمير را لوله كرده
بصورت چونه هاي بزرگتري درآورده باندازه دايره اي بقطر 20 سانت باز مي
كنيم گردو و شيره و كشمش را مخلوط كرده روي خمير قرار داده سپس خمير
ديگري روي آن انداخته و در فر با 400 درجه سانتي گراد مي پزيم. (البته در
سبك سنتي با تنور و درون ديگ مسي پخته مي شده)
آب
نصف پيمانه
آرد
4 پيمانه
كره
150 گرم
خمير مايه خشك ريز
1 قاشق غذا خوري
تخم مرغ
1عدد
زرد چوبه يا گل رنگ
به مقدار لازم
كشمش و گردو
1 پيمانه
شيره انگور
نصف پيمانه
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود