گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفيد گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادويه اصفهاني باشد , نان سنگك باشد .
گوشت را با 2 عدد پياز و ادويه مي گذاريم بپزد , جگر سفيد را هم پس از پختن
چرخ و سرخ مي كنيم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پياز باقي مانده چرخ مي
كنيم و نمك و فلفل و زرد چوبه را به ميزان لازمه و علاقه شخصي به گوشت
اضافه مي كنيم و با هم مخلوط مي كنيم , سپس در يك تابه كوچك و يا كفگير
مخصوص برياني اصفهاني , كمي روغن ريخته بطوريكه كف آن چرب و داغ شود , هر
برياني را به اندازه همبرگر يا به شكل بيضي كف ظرف پهن مي كنيم و روي
حرارت مي گيريم كمي كه داغ شد روي يك تكه نان سنگك يك قاشق از آب غليظ
گوشت مي ريزيم كه فقط نان كمي مرطوب شود , بعد دارچين روي نان مرطوب
ريخته و برياني را روي نان بر مي گردانيم و مقداري سبزي معطر ( ريحان ,
نعناع و ترخان خشك و پودر شده ) روي آن مي ريزيم , در پايان مقداري جگر
پخته و سرخ شده كنار برياني مي ريزيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود