شكمبه گوسفند پاك شده و برش خورده با شكل مستطيل و يك عدد كامل باشد ,
زعفران آبگرفته و غليظ باشد , گوشت چرخ كرده باشد , پياز سرخ شده باشد ,
زيره سياه باشد .
برنج و لپه را از قبل خيس مي كنيم و با زيره , زعفران آبگرفته و گوشت
چرخكرده سرخ شده بهمراه پياز سرخ كرده با مقداري نمك و زردچوبه و ادويه و
فلفل خوب بهم مي زنيم شكمبه برش زده را بصورت مستطيل باز كرده و از مواد
داخل آن گذاشته و بصورت بقچه بسته بندي مي كنيم و با نخ تميز دور آن را مي
پيچيم .
چند سوراخ با سوزن به آن مي زنيم تا در هنگام پختن باد نكند داخل قابلمه آب
مي ريزيم تا روي شكمبه هاي پر شده را بگيرد و آرام با حرارت ملايم چندين
ساعت مي گذاريم بپزد و آب آن كاملا جذب شود , سپس آرام نخ آن را بريده
در ديس مي كشيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود