خلال بادام سفيد باشد , گوشت تكه هاي ريز شده باشد , زرشك سياه يا قرمز
باشد , زعفران آبگرفته باشد , پياز متوسط باشد , ليمو عماني باشد .
گوشت را فيمه اي برش داده و با پياز خرد شده , زعفران آبگرفته , نمك , فلفل
, ادويه و زردچوبه آنرا سرخ مي كنيم , سپس آب روي آن ريخته و خلال بادام
و ليمو عماني سوراخ شده را اضافه كرده به مدت يك ربع 20 دقيقه مي گذاريم
تا كاملا پخته شود , اكنون آب آن را اندازه زده و مي گذاريم خورش كاملا
به روغن نشسته و جا بيفتد حالا حرارت را خماموش كرده گلاب و دارچين را
اضافه كنيد دقت كنيد كه آب خورش كم باشد و به روغن هم نشسته باشد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود