نان لواش باشد و به قطعات 30 در 10 سانتيمتري برش خرده باشد , سيب زميني
پخته شده و خرد شده باشد , جعفري , گشنيز و مرزه خرد شده باشند , گوشت چرخ
كرده باشد , پياز سرخ شده باشد , ادويه ها تند باشند .
گوشت چرخ كرده را با روغن سرخ مي كنيم پياز سرخ شده را با سيب زميني پخته و
خرد شده بهمراه سبزيجات خرد شده اپافه كرده و كمي بهم مي زنيم بعد نمك و
زرد چوبه و فلفل تند را در مواد ريخته بهم مي زنيم و حرارت را خاموش مي
كنيم ( سبزيجات نبايد زياد سرخ شود ) تمبر هندي را در مقداري آب حل كرده و
از صافي رد مي كنيم مقداري از آب و تمبر صاف شده به مايه سمبويه اضافه
مي كنيم و از مواد در نان مثلث شكل ريخته و بسته بندي مي كنيم روغن را در
تابه ريخته اما نبايد خيلي داغ شود كه دود كند اكنون سمبوسه ها را با
حرارت ملايم سرخ مي كنيم و در ديس مي چينيم در پايان آنها را با سس مخلوط
از تمبر هندي و آب ميل مي كنيم .
نكته : نانها را چنان بسته بندي كنيم كه مواد از لاي آنها بيرون نريزد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود