خلال پياز سرخ شده باشد , گوشت گوسفندي استخوان دار باشد , سير خلال شده باشد ,* كاست آبگرفته باشد , زعفران غليظ و آبگرفته باشد .
گوشت را تكه تكه كرده و پس از سرخ كردن پيازها گوشتها را اضافه كرده و كمي
سرخ مي كنيم سپس خلال سيرها را اضافه كرده كمي سرخ مي كنيم , بعد نمك ,
زرد چوبه و ادويه را اضافه كرده و هم مي زنيم در پايان آب را اضافه كرده
مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد , پس از پخته شدن , ماست , زعفران غليظ
آبگرفته و كمي نمك را خوب بهم مي زنيم و قابلمه را از روي حرارت بر مي
داريم كمي كه خنك شد , ماست را اضافه كرده و بهم مي زنيم , هنگامي كه به
آرامي مشغول هم زدن هستيم در صورت تمايل مي توانيم 2 عدد زرده تخم مرغ را
بهم زده و به غذا اضافه كنيم و مجددا روي حرارت ملايم قرار دهيم و هم
بزنيم تا آب آن كمي برچيده شود و جا بيفتد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود