گوشت ران گوسفند باشد , برنج خرد و شسته باشد , پياز سرخ شده باشد , نعناع
تفت داده شده يا در اصطلاح نعناع داغ باشد , سبزي معطر باشد , سبزي كوهي
در صورت موجود بودن كاشمه باشد , كشك سائيده باشد , ادويه شامل دارچين ,
گلپر , گل محمدي , جوز هندي , تخم گشنيز , رازيانه و زيره باشد كه همگي
پودر شده اند .
طرز تهيه كوفته ريزه :
گوشت و پياز و ادويه را با نمك و زرد چوبه مخلوط كرده خوب ورز مي دهيم سپس
به اندازه فندق بزرگ گرد مي كنيم و در روغن و مقداري آب كه داغ شده اند
سرخ مي كنيم .
طرز تهيه آش :
نخود را خيس كرده و با گوشت مي پزيم بعد برنج و نمك را به آن اضافه كرده تا
برنج مثل كته نرم و له شود , سپس سبزي كاشمه خشك شده را از قبل خيس و
صاف مي كنيم و با برنج و گوشت مخلوط مي كنيم , كشك سائيده را آرام آرام
در چند مرحله اضافه مي كنيم و هم مي زنيم ( با حرارت كم* ) وقتي خوب
مخلوط شد نصف كوفته ها را داخل اش مي ريزيم و بهم مي زنيم , حرارت را
خاموش مي كنيم .
نكته : در هنگام پختن , آب آش برچيده مي شود هربار مقداري آبجوش اضافه كرده
و هم مي زنيم اين آش مثل بقيه آشها بايد مقداري شل و روان باشد .
آش را در ظرف مورد نظر مي كشيم و روي آنرا با كشك 4 قسمت مي كنيم و در هر
قسمت تعدادي كوفته ريزه , نعناع داغ , پياز سرخ شده و مقداري گردو براي
تزئين استفاده مي كنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود