پياز سرخ شده باشد ، يا آبليمو يا آبغوره مصرف شود ، گوشت تكه اي برش خورده باشد .
بادمجانها را پوست كنده و برش زده مقداري نمك و مي ريزيم و در صافي مي
گذاريم پس از يك ساعت آنها را شسته و سرخ مي كنيم ، گوشت قيمه اي برش زده
را سرخ كرده و در قابلمه به مراه نمك و زرد چوبه ، فلفل ، ادويه ، لپه و
پياز سرخ شده مي ريزيم ، بهم مي زنيم آب را اضافه كرده و در قابلمه را زده
تا آرام بجوشد و گوشت آن پخته شود در پايان بادمجانها را با مقداري آب
گوشت پخته و كمي از رب را در گوشت قيمه اي پخته شده مي ريزيم و در ظرف
خورش ابتدا بادمجانهاي پخته شده را مي كشيم و بعد از گوشت پخته قيمه و
مخلفات آن روي بادمجانها مي ريزيم ، آبغوره يا آبليمو را مي توان به خورش
اضافه كرده و يا روي خورشها كه در ظرف كشيده ايم بريزيم مي توانيم كمي
سيب سرخ شده هم روي آنها بريزيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود