گوشت استخوان دار و چرب باشد ، لوبيا سفيد محلي كاشان باشد
ابتدا لوبيا را خيس كرده و گوشت را با استخوان چند تكه مي كنيم و همراه
پياز و لوبيا خيس شده مي گذاريم يك جوش بزند آب آن را خالي مي كنيم آب تازه
روي آنها مي ريزيم و با نمك ، زردچوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگي مي
گذاريم تا گوشت و لوبيا سفيد به آرامي كاملا پخته شود و جا بيفتد زماني
كه آب گوشت به تعداد نفرات شد زير غذا را خاموش مي كنيم اين آبگوشت با
ترشي و پياز مصرف مي شود .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود