كمي روغن و نمك كف قابلمه بريزيد و يك لايه سيب*زميني داخل روغن بچينيد و
مرغ*ها را روي آن قرار دهيد. يك لايه پلو روي مرغ*ها بريزيد و روي آن لپه
و ادويه بپاشيد و مجدداً* اين كار را انجام دهيد تا برنج تمام شود.
زعفران را با چند قاشق روغن مخلوط كنيد و روي پلو بريزيد و به مدت يك
ساعت با حرارت ملايم دم كنيد. پلو را در سيني بكشيد و مرغ*ها را كنارش
قرار دهيد.
روش سرخ كردن و پخت مرغ: 2تا3قاشق سوپخوري روغن در قابلمه كوچكي بريزيد و
مرغ*ها را با حرارت ملايم در آن سرخ كنيد. 2 قاشق سوپخوري از زعفران
راروي مرغ*ها ریخته و يك عدد برگ*بو و يك حبه سير داخل قابلمه بريزيد و
درب قابلمه را ببنديد و اجازه دهيد با حرارت ملايم بپزد تا آب آن كشيده
شود.
فوت آشپزي
می*توانید در غذاهای پلویی مثل قیمه*پلو، لوبیا*پلو و نخودپلو از
ادویه*های مخصوص برنجی یا ادویه پلویی برای خوش طعم و بو کردن پلو استفاده
کنید، لپه*ها نباید زیاد بپزند، زیرا له می*شوند.
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود