همه مواد را باهم ورز داده و گشنیز را در چند نوبت به مخلوط اضافه میکنیم
تا وقتی حالت چسبندگی پیدا کردن ورز میدهیم بعد نیم ساعت در یخچال
استراحت میدهیم.یک عدد پیاز را با روغن تفت داده و رب گوجه فرنگی و نمک و
زردچوبه را اضافه میکنیم تا خامی رب گرفته شود.آب جوش را اضافه میکنیم و
حرارت را کاملا کم میکنیم .
از مایه کوفته به اندازه نارنگی برداشته صاف و یکدست کرده در روغن سرخ
میکنیم و به آب در حال جوش اضافه میکنیم و بعد از اینکه 15 - 20 دقیقه که
در حالت ملایم جوشید غذا آماده خوردن میباشد.
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود