ابتدا تمام حبوبات خيس خورده از شب قبل را به همراه گوشت و پياز خرد
شده حرارت مي*دهيم تا كاملا پخته شود ، در حين پخت حبوبات، مرتب هم
بزنيد تا مواد كاملا له شود و به شكل حليم دربيايد.
سپس در اواسط پخت، ادويه*ها را اضافه كرده و دائم با گوشتكوب برقي يا
دستي، مواد را مخلوط مي*كنيم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قيمه
را روي شله مي*ريزيم.
نكات مهم:
1- از گوشت گوسفندي استفاده شود.
2- اين غذا در حدود شش تا هفت ساعت روي حرارت، هم زده مي*شود.
3- شله مشهدي يكي از اصيل*ترين غذاهاي مشهد است
4- اين غذا را با قيمه آماده كه شامل لپه، گوشت، پياز و رب*گوجه*فرنگي است تزئين كنيد.
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود