ابتدا سیب زمینی ها را با آب و یک قاشق غذاخوری نمک می گذاریم خوب بپزد
سپس پیاز ها را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم در آخر یک قاشق زرد چوبه به آن
می زنیم . سیب زمینی های پخته شده را چهارگوش ریز خرد کرده و سپس در
پیاز داغ تفت می دهیم . آب لیموو زعفران و نمک وفلفل سیاه را اضافه می
کنیم چند دقیقه تفت می دهیم سپس در بشقاب می چینیم و با جعفری و گوجه
فرنگی و پیاز داغ تزئین می کنیم و با نان سنگک یا نان لواش میل می کنیم.
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود