ابتدا یک عدد پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل مخلوط کرده
وآنرا ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند آنرا بصورت کوفته ریزه در
آورده و در روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم . پیاز دیکر را نگینی خرد
کرده و در روغن کمی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس اسفناج خرد شده را به
آن اضافه کرده و لپه را نیز اضافه می کنیم . دو پیمانه آب را اضافه کرده
و حرارت را کمی تند می کنیم زمانیکه خورش جوش آمد گوشت را اضافه کرده و
نمک و فلفل غذا را اندازه نموده و حرارت را ملایم می کنیم تا خورش پخته و
جا بیفتد یک ربع آخر نارنج را اضافه می نمائیم و خورش را از روی حرارت
برداشته و با پلو سرو می کنیم .
نکته : بهتر است لپه را از قبل خیس نموده و یا آنرا نیم پز نموده و درون غذا بریزیم .
مراقب افکارت باش که آنها به گفتار تبديل مي شوند
مراقب گفتارت باش که آنها به کردار تبديل مي شوند مراقب کردارت باش که آنها به عادت تبديل مي شوند مراقب عادتت باش که آنها به شخصيت تبديل مي شوند مراقب شخصيتت باش که آنها به سرنوشت تبديل مي شود